Τι θα χρειαστούμε:
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
- Λίγη σάλτσα τομάτας pumaro
- Δάφνη 3 φυλλαράκια
- Λίγη κανέλα και λίγο γαρύφαλλο (σκόνη), λίγο αλάτι
- Ένα σακουλάκι δαμάσκηνα φρέσκα χωρίς κουκούτσι, λίγες σταφίδες
- 1 Κρεμμυδάκι ξερό λίγη πιπεριά.
- Αφού βράσουμε το μοσχαράκι έως ότου μαλακώσει, βάζουμε λάδι στη κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε ελαφρά μαζί με το κρεμμύδι και την πιπεριά.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα (λίγο) και ανακατεύουμε, μετά προσθέτουμε τα δαμάσκηνα με τις σταφίδες , τη δάφνη την κανέλα το γαρύφαλλο και το αλάτι και προσθέτουμε νερό όσο χρειάζεται (μη γίνει πολύ νερουλό).
- Αφήνουμε να βράσει και μετά πατάμε λίγο τα δαμάσκηνα για να βγάλουν το ζωμό τους (δεν το κάνουμε λιώμα).
- Μόλις πήξει η σάλτσα και αφού έχει γίνει το μοσχάρι το οποίο έχουμε βράσει από πριν καλά δοκιμάζουμε και αν είμαστε ευχαριστημένοι από τη γεύση το προσφέρουμε.
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου