Σπετσοφάι.!
Τι θα χρειαστούμε:
- λουκάνικα χωριάτικα
- 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 8-10 πιπεριές κέρατο
- 1 κουτί κον κασέ
- 1 ντομάτα
- 2 κουτ σούπας πελτέ
- 1 κουτ.ζάχαρη
- 1 καυτερή πιπεριά
- αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια με το λουκάνικο και έπειτα τις πιπεριές.
- Στο μπλέντερ χτυπάμε το κον κασε με την ντομάτα, τον πελτέ και την ζάχαρη.
- Σβήνουμε το λουκάνικο με την σάλτσα και ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά ολόκληρη.
- Ρίχνουμε και μισό ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέση θερμοκρασία για περίπου 30 λεπτά να δέσει η σάλτσα και οι γεύσεις.
- Τέλος αφαιρούμε την κόκκινη πιπεριά και σερβίρουμε με ρύζι, πουρέ ή και πατάτες τηγανιτές.
- Καλη σας ορεξη.!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου