Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σπετσοφάι.!

Τι θα χρειαστούμε:

  • λουκάνικα χωριάτικα
  • 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 8-10 πιπεριές κέρατο
  • 1 κουτί κον κασέ
  • 1 ντομάτα
  • 2 κουτ σούπας πελτέ
  • 1 κουτ.ζάχαρη
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια με το λουκάνικο και έπειτα τις πιπεριές.
  2. Στο μπλέντερ χτυπάμε το κον κασε με την ντομάτα, τον πελτέ και την ζάχαρη.
  3. Σβήνουμε το λουκάνικο με την σάλτσα και ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά ολόκληρη.
  4. Ρίχνουμε και μισό ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέση θερμοκρασία για περίπου 30 λεπτά να δέσει η σάλτσα και οι γεύσεις.
  5.  Τέλος αφαιρούμε την κόκκινη πιπεριά και σερβίρουμε με ρύζι, πουρέ ή και πατάτες τηγανιτές.
  6. Καλη σας ορεξη.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου