Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εύκολο και Γρήγορο Ζουμερό Φιλέτο Κοτόπουλου.!

Πως να φτιάξετε το σωστό ζουμερό στήθος κοτόπουλο.!

Σε όλους μας θα έχει τύχει να φτιάξουμε κοτόπουλο και να μην μας έχει βγει σωστά ψημένο αλά σαν "σόλα παπουτσιού'' και να χρειαστεί να το πετάξουμε γιατί δεν τρώγετε.! Ε λοιπόν υπάρχει λύση για αυτό αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.!


Τι θα χρειαστούμε:

  • 1 φιλετάκι κοτόπουλο.
  • αλάτι , πιπέρι
  • ρίγανη 
Εκτέλεση:

  1. Σημαντικό ρόλο παίζει το σκεύος το οποίο μαγειρεύουμε το κοτόπουλο μας φροντίζουμε να έχουμε αντικολλητικό  τηγάνι . 
  2. Εφόσον έχουμε το σωστό τηγάνι το βάζουμε στη φωτιά ώστε να κάψει  παίρνουμε το φιλέτο μας το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε πάνω και περιμένουμε μέχρι να ασπρίσει από την μία και από την άλλη πλευρά εφόσον έχει ασπρίσει και από τις δύο πλευρές το γυρνάμε και ροδίσει από πάνω και από κάτω.
  3. Τέλος το αποσύρουμε από το τηγάνι και έχουμε ένα ζουμερό στήθος κοτόπουλου.
  4. Μπορόυμε να σερβίρουμε με βραστά λαχανικά , ρύζι , μακαρόνια ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη μας.
  5. Καλή σας επιτυχία.! 
 *Κάτι ακόμα: Φροντίζουμε ο χρόνος ψησίματος μην ξεπερνάει το 4 λεπτά.. (μην φοβάστε ότι θα είναι άψητο απλά θα είναι ζουμερό.!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου