Σιροπιαστό Κέικ με Τρούφα.!
Ένα Αλλιώτικο Κέικ.....
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 φλ. ζάχαρη
- 1 βιτάμ (250 gr.)
- 2 φλ. φαρίνα κόκκινη
- 1 πακέτο τρούφα (100 γρ.)
- 2 βανίλιες
- 4 αυγά
- 1 μπέικιν
για το σιρόπι:
- 2 κούπες ζάχαρη
- 2 κούπες νερό
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε την ζύμη.
- Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά.
- Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Φτιάχνουμε το σιρόπι μας βράζοντας σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά.
- Σιροπιάζουμε το κρύο κέικ.
- Καλη σας επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου