Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σιροπιαστό Κέικ με Τρούφα.!

Ένα Αλλιώτικο Κέικ.....

Τι θα χρειαστούμε:

  • 1 φλ. ζάχαρη
  • 1 βιτάμ (250 gr.)
  • 2 φλ. φαρίνα κόκκινη
  • 1 πακέτο τρούφα (100 γρ.)
  • 2 βανίλιες
  • 4 αυγά
  • 1 μπέικιν
για το σιρόπι:
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 2 κούπες νερό

Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά.
  2. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε την ζύμη.
  3. Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά.
  4. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.
  5. Φτιάχνουμε το σιρόπι μας βράζοντας σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά.
  6. Σιροπιάζουμε το κρύο κέικ.
  7. Καλη σας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου