Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μπατζαροσαλάτα.!

Heringssalat......

Τι θα χρειαστούμε:

  • 3 - 4 φιλέτα ρέγγας ή σκουμπριού
  • 1/2 βάζο παντζάρια
  • 1/2 βάζο τουρσί αγγουράκια
  • 1 ξυνόμηλο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • λίγη μαγιονέζα
  • λίγα άνθη κάπαρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τα φιλέτα ρέγγας ή του σκουμπριού σε μικρά κομματάκια. Αν δεν βρούμε φιλέτα, καθαρίζουμε το ψάρι μας από τα κόκκαλα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
  2. Κόβουμε επίσης σε μικρά κομματάκια τα παντζάρια, τα τουρσί αγγουράκια, το κρεμμύδι και το ξυνόμηλο, αφού το έχουμε ξεφλουδίσει.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα παραπάνω κι όλα τα άλλα υλικά, ανακατεύοντας τα. Βάζουμε την σαλάτα στο ψυγείο για 24 ώρες, ανακατεύοντας που και που
  4. Καλή σας επιτυχία.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου