Μπατζαροσαλάτα.!
Heringssalat......
Τι θα χρειαστούμε:
- 3 - 4 φιλέτα ρέγγας ή σκουμπριού
- 1/2 βάζο παντζάρια
- 1/2 βάζο τουρσί αγγουράκια
- 1 ξυνόμηλο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 φύλλο δάφνης
- λίγη μαγιονέζα
- λίγα άνθη κάπαρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τα φιλέτα ρέγγας ή του σκουμπριού σε μικρά κομματάκια. Αν δεν βρούμε φιλέτα, καθαρίζουμε το ψάρι μας από τα κόκκαλα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
- Κόβουμε επίσης σε μικρά κομματάκια τα παντζάρια, τα τουρσί αγγουράκια, το κρεμμύδι και το ξυνόμηλο, αφού το έχουμε ξεφλουδίσει.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα παραπάνω κι όλα τα άλλα υλικά, ανακατεύοντας τα. Βάζουμε την σαλάτα στο ψυγείο για 24 ώρες, ανακατεύοντας που και που
- Καλή σας επιτυχία.!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου