Mύδια Σαγανάκι.!
Τι θα χρειαστούμε:
- 15-20 μύδια
- 1/3 φλυτζάνι λάδι
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 1/2 κουταλιά της σούπας πελτέ
- κομματάκια φέτα
Εκτέλεση:
- Καθαρίζετε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά".
- Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό και αφήνετε να βράσουν.
- Όταν ανοίξουν τα αφήνετε λίγο ακόμα και τα σουρώνετε.
- Χωρίζετε τη σάρκα από τα όστρακα και τα αφήνετε στην άκρη.
- Βάζετε σε ένα μικρό τηγανάκι (σαγανακι) το λάδι να κάψει.
- Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
- Ρίχνετε την ντομάτα και τον πελτέ, ανακατεύετε και χαμηλώνετε τη φωτιά.
- Μόλις πάρει βράση προσθέτετε τα μύδια και ψήνετε μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους.
- Ρίχνετε τη φέτα και ανακατεύετε.
- Αφήνετε 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά και σερβίρετε.!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου