Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ζαλισμένο Χταποδάκι με Κρεμμύδια.!

Τι θα χρειαστούμε:

  • 1 κιλό χταπόδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 4 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
  • 2 φύλλα δάφνης
  • μερικοί κόκκοι μπαχάρι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 1 κούπα τριμμένη ντομάτα

Εκτέλεση:

  1. Σ ένα τηγάνι το οποίο έχει κάψει προσθέτετε το χταπόδι και το κρεμμύδι, και αφήνετε για λίγη ώρα μέχρι το χταπόδι να βγάλει το ζουμί του. 
  2. Στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε να βράσει για 10'.
  3. Σερβίρετε συνοδεύοντάς το με  ρύζι πιλάφι.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου