Ζαλισμένο Χταποδάκι με Κρεμμύδια.!
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 κιλό χταπόδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 4 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
- 2 φύλλα δάφνης
- μερικοί κόκκοι μπαχάρι
- αλάτι και πιπέρι
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 1 κούπα τριμμένη ντομάτα
Εκτέλεση:
- Σ ένα τηγάνι το οποίο έχει κάψει προσθέτετε το χταπόδι και το κρεμμύδι, και αφήνετε για λίγη ώρα μέχρι το χταπόδι να βγάλει το ζουμί του.
- Στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε να βράσει για 10'.
- Σερβίρετε συνοδεύοντάς το με ρύζι πιλάφι.!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου