Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μουστοκούλουρα.!

Τι θα χρειαστούμε:



  • 1 φλιτζάνι μούστος
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη (αν όμως ο μούστος είναι πολύ βρασμένος και γλυκός βάλτε 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη)
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 
  • 1 κ.γ σόδα
  • 1 κ.γ γαρύφαλλο τριμμένο
  • 1 κ.γ κανέλα
  • αλεύρι

Εκτέλεση:



  1. Αρχικά λιώνουμε τη σόδα και τη ζάχαρη μέσα στο μούστο.
  2. Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζετε το μούστο, το ελαιόλαδο, το γαρίφαλλο και την κανέλλα και προσθέτετε αλεύρι λίγο λίγο όσο πάρει έτσι ώστε να έχετε μια ζύμη μαλακή η οποία να πλάθεται σε κουλουράκια.
  3. Τα ψήνετε στους 220 για περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου