Μουστοκούλουρα.!
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 φλιτζάνι μούστος
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη (αν όμως ο μούστος είναι πολύ βρασμένος και γλυκός βάλτε 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη)
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κ.γ σόδα
- 1 κ.γ γαρύφαλλο τριμμένο
- 1 κ.γ κανέλα
- αλεύρι
Εκτέλεση:
- Αρχικά λιώνουμε τη σόδα και τη ζάχαρη μέσα στο μούστο.
- Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζετε το μούστο, το ελαιόλαδο, το γαρίφαλλο και την κανέλλα και προσθέτετε αλεύρι λίγο λίγο όσο πάρει έτσι ώστε να έχετε μια ζύμη μαλακή η οποία να πλάθεται σε κουλουράκια.
- Τα ψήνετε στους 220 για περίπου 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου