Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Καρμπονάρα...!

 Η Γνήσια Ιταλική Καρμπονάρα...

 Τι θα χρειαστούμε:

 

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. περίπου μπέικον
  • 250 γρ. περίπου τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση: 

  1.  Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ,όση ώρα αναγράφεται στη συσκευασία(για να γίνουν αl dente).
  2. Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας πιπέρι και λίγη λίγη την παρμεζάνα ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σε ένα τηγανάκι, τσιγαρίζουμε ίσα ίσα το μπέικον(περίπου 5 λεπτά).
  3. Αφού σουρώσουμε τα σπαγγέτι,τα ξαναρίχνουμε στη κατσαρόλα και τα περιχύνουμε με το μείγμα μας και το μπέικον και ανακατεύουμε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου