Καρμπονάρα...!
Η Γνήσια Ιταλική Καρμπονάρα...
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 4 αυγά
- 250 γρ. περίπου μπέικον
- 250 γρ. περίπου τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ,όση ώρα αναγράφεται στη συσκευασία(για να γίνουν αl dente).
-
Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας πιπέρι και λίγη λίγη την
παρμεζάνα ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σε ένα τηγανάκι, τσιγαρίζουμε ίσα ίσα το μπέικον(περίπου 5 λεπτά).
-
Αφού σουρώσουμε τα σπαγγέτι,τα ξαναρίχνουμε στη κατσαρόλα και τα περιχύνουμε με το μείγμα μας και το μπέικον και ανακατεύουμε καλά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου