Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Κοτόπουλο με Μαγιονέζα και Πανάρισμα..

Τι θα χρειαστούμε:

  • φιλέτα κοτόπουλου (όσα θέλετε) κομμένα σε 2-3 κομμάτια το καθένα
  • αλάτι, πιπέρι
  • μαγιονέζα
  • φρυγανιά τριμμένη
  • κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Τα βουτάμε στη μαγιονέζα να αλειφτούν καλά.
  2. Τα περνάμε στη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε ελάχιστα λαδωμένο πυρέξ.
  3. Περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος (3/4 του κουτιού περίπου για 5-6 φιλέτα ή και παραπάνω αν το επιθυμείτε). Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου