Τι θα χρειαστούμε:
8-10 μεγάλες γαρίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
μισή κ.σ. πελτέ
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
μισό ποτήρι κρασιού ούζο
1/4 κ. φέτα
λάδι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε βαθύ τηγάνι να σωταριστούν με το λάδι σε χαμηλή φωτιά για 2-3'.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τέλος το μαϊντανό.
- Σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε τα ντοματάκια και τον πελτέ.
- Αφήνουμε τις γαρίδες να βράσουν (δεν θέλουν πολύ) και χαμηλώνουμε το μάτι στο ελάχιστο.
- Ρίχνουμε τη φέτα και πιπεράκι και αφήνουμε να λιώσει και να δέσει η σάλτσα μας.
- Δοκιμάζουμε για το αλάτι και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου