Tι θα χρειαστούμε:
- ½ kgr κιμά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 πουμαρό για κοκκινιστά
- 1 φύλλο δάφνη
- 5 κόκκους μπαχάρι
- 1 ξυλαράκι κανέλα
- 2 ξυλαράκια γαρίφαλο
- λάδι- φυτίνη
- 1 ποτηράκι κρασί
- αλάτι , πιπέρι
- Σοτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι σε λίγο λάδι με 2 κουταλιές της σούπας φυτίνη.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα με τα μυρωδικά.
- Προσθέτουμε μισό ποτήρι του νερού ακόμα λάδι και δυο ποτήρια νερό.
- Αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του
- Αποσύρουμε από την φωτιά και περιχύνουμε ορισμένη ποσότητα πάνω απο τα βρασμένα μακαρόνια και τρίβουμε μπόλικη παρμεζάνα.
- Καλή σας όρεξη.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου