Τι θα χρειαστούμε :
- 1 πακέτο μακαρόνια
- 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι ελιάς
- 1 χυμό ντομάτας 500 γραμ.
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε το χυμό της ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο νερό.
- Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για περίπου 20 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμη να τη σβήσουμε, προσθέτουμε τον τόνο αφού πρώτα τον στραγγίξουμε από το λάδι και τον κόψουμε σε κομματάκια.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια.
- Συνοδεύεται και με τυρί τριμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου