Τι θα χρειαστούμε:
2 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 κ. γλυκού αλάτι
4 κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κ. σούπας άσπρη ζάχαρη
2 αυγά
1 1/2 φλ. ζεστό γάλα
1/3 φλ. βούτυρο λιωμένο
1 κ. γλυκού βανίλια
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί όλα τα "ξερά" υλικά (το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη) και αφήστε στην άκρη.
- Προθερμάνετε τη βαφλιέρα σας στην επιθυμητή θερμοκρασία.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα αυγά, προσθέστε το ζεστό γάλα, το βούτυρο και τη βανίλια και ανακατέψτε.
- Αναμίξτε το υγρό μείγμα στο μείγμα από αλεύρι που φτιάξατε πριν και χτυπήστε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Περιχύσετε ένα μικρό φλιτζανάκι του τελικού μίγματος στη βαφλιέρα σας και ψήστε μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή η βάφλα σας.
- Καλή σας επιτυχία.!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου