Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ογκρατέν με Τορτελίνια..!

Tι θα χρειαστούμε:

  • 2. πακέτα τορτελίνια γεμιστά με τυρί.
  • 10.φέτες μπέικον.(ανάλογα με τα γούστα)
  • 250 γρ. Γκούντα τυρί τριμμένο.
  • 250 γρ. Ρεγκάτο τυρί τριμμένο.
  • 2.μεγάλες κρέμες γάλακτος . (εγώ βάζω 1 και μισή )
  • 2.πιπεριές σε ότι χρώματα θέλετε.
  • αλάτι , πιπέρι. (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε κανονικά τα τορτελίνια μας αλ τέντε. . ( Δεν τα τσιγαρίζουμε)
  2. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον.
  3. Αφού έχουν βράσει τα τορτελίνια μας τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί. ( όχι πολύ μεγάλο)
  4. Βάζουμε το μπέικον τις πιπεριές από πάνω και στη συνέχεια ρίχνουμε τα τυριά μας από πάνω.
  5. Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος πάνω από τα τυριά.
  6. Τέλος ψήνουμε 200-250 οC για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσει από πάνω.
  7. Σερβίρετε ζεστό και με συνοδεία σαλάτας της αρεσκείας σας..! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου