Ογκρατέν με Τορτελίνια..!
Tι θα χρειαστούμε:
- 2. πακέτα τορτελίνια γεμιστά με τυρί.
- 10.φέτες μπέικον.(ανάλογα με τα γούστα)
- 250 γρ. Γκούντα τυρί τριμμένο.
- 250 γρ. Ρεγκάτο τυρί τριμμένο.
- 2.μεγάλες κρέμες γάλακτος . (εγώ βάζω 1 και μισή )
- 2.πιπεριές σε ότι χρώματα θέλετε.
- αλάτι , πιπέρι. (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Βράζουμε κανονικά τα τορτελίνια μας αλ τέντε. . ( Δεν τα τσιγαρίζουμε)
- Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον.
- Αφού έχουν βράσει τα τορτελίνια μας τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί. ( όχι πολύ μεγάλο)
- Βάζουμε το μπέικον τις πιπεριές από πάνω και στη συνέχεια ρίχνουμε τα τυριά μας από πάνω.
- Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος πάνω από τα τυριά.
- Τέλος ψήνουμε 200-250 οC για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσει από πάνω.
- Σερβίρετε ζεστό και με συνοδεία σαλάτας της αρεσκείας σας..!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου