Ένα ωραίο μεζεδάκι...
Τι θα χρειαστούμε:
για ένα κομμάτι :
- 1. φύλλο κρούστας.
- 1. κομμάτι φέτα (κομμένο σε μεγάλο τετράγωνο)
- 2 κ.σ μέλι .
- 1 κ.σ ξύδι.
- Σουσάμι.
- 2.κ.σ νερό.
- Λίγο λάδι. (για το τηγάνισμα)
Εκτέλεση:
- Αρχικά παίρνουμε το ένα κομμάτι φύλλο κρούστας και το διπλώνουμε στα δύο.
- Μετά τοποθετούμε στην μέση του φύλλου το κομμάτι της φέτας και το διπλώνουμε σαν ένα φακελάκι.
- Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να καλυφτεί ο πάτος του και βάζουμε το φακελάκι φέτας μέσα και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει από πάνω και κάτω ( σε μέτρια φωτιά).
- Κατόπιν παίρνουμε ένα μπρίκι (όχι το μικρό) και βάζουμε μέσα το μέλι το ξύδι και το νερό τα αφήνουμε για 3' μέχρι να ζεσταθούν και το αποσύρουμε από την φωτιά.
- Εφόσον έχουμε βγάλει το φακελάκι με τη φέτα το τοποθετούμε σε ένα πιάτο και περιχύνουμε με το σιρόπι που φτιάξαμε.
- Τέλος πασπαλίζουμε με το σουσάμι και το τρώμε όσο είναι ζεστό..!
- Καλή σας όρεξη..!

Πολύ νόστιμο μεζεδάκι πραγματικά ..!
ΑπάντησηΔιαγραφή