Τι θα χρειαστούμε:
- 1.πακέτο ρύζι.
- 2 . κονσέρβες τόνο σε λάδι .
- 1.πιπεριά.
- 1.κρεμμύδι.
- 1.φλ.καφέ κρασί κόκκινο.
- Λάδι (για το τσιγάρισμα.)
Εκτέλεση:
- Αρχικά βράζουμε κανονικά το ρύζι μας και το τσιγαρίζουμε.
- Ψιλοκόβουμε την πιπεριά το κρεμμύδι .
- Παίρνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.
- Εφόσον έχουμε τσιγαρίσει τα λαχανικά μας ρίχνουμε τους τόνους με το μισό λάδι τους μέσα στο τηγάνι τα αφήνουμε για περίπου 2'.
- Μετά ρίχνουμε το κρασάκι μας και το αφίνουμε για άλλα 3' ακόμη μέχρι να εξατμιστεί.
- Τέλος παίρνουμε ένα βαθύ μπολ και ρίχνουμε μέσα το ρύζι και τον τόνο μας .
- Ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμο.
- Καλή σας όρεξη.!
*Κάτι ακόμα: Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες πιπεριές όπως κόκκινη , κίτρινη ,πορτοκαλί, επίσης μπορούμε να βάλουμε ακόμα και φρέσκο κρεμμυδάκι.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου