Τι θα χρειαστούμε:
- 300 γρ.φύλλο κρούστας
- 300 γραμμάρια κασέρι
- 1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα, τριμμένη στον χονδρό τρίφτη
- ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 3 αυγά
- 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση:
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα τα μισά φύλλα της κασερόπιτας, αλείφοντας τα ένα-ένα με ένα πινέλο με το λιωμένο βούτυρο.
- Κόβουμε σε χονδρές φέτες το κασέρι και το απλώνουμε πάνω στα φύλλα.
- Ρίχνουμε από πάνω την κεφαλογραβιέρα και τον μαϊντανό.
- Απλώνουμε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα,αλείφοντας και αυτά ένα-ένα με το πινελάκι.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε την Κασερόπιτα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 περίπου λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
- Σερβίρουμε την Κασερόπιτα με σαλάτα εάν θέλουμε, γιατί ταιριάζει πολύ.
- Τρώγεται ωραία και κρύα με λίγο πράσινο ταμπάσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου